Voortgang en prognose 14 appartementen fase 7

27 mei '21

Aannemer Kuin heeft ons weer op de hoogte gebracht van de voortgang op de bouwplaats van het appartementencomplex van De Nieuwe Veiling fase 7. Ook hebben wij informatie gekregen over de opleverprognose van de 14 appartementen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Vriendelijk totaalplaatje

De buitenkant van het appartementencomplex is bijna af. De gevels zijn nagenoeg gereed en de steigers zijn weggehaald. En dat maakt het totaalplaatje al meteen een stuk vriendelijker! Alleen bij het noodtrappenhuis staat nog een steiger. Deze is nodig voor de bevoorrading tijdens de afbouw.

Ook binnen gaan de werkzaamheden gestaag verder. De gibowandenbouwer is bezig op de benedenverdieping en de tegelzetter en de stucadoor zijn aan het werk op respectievelijk de 2e en 3e verdiepingen. In de eerste helft van mei is ook gestart met de  montage van de lift.

Prognose oplevering

De oplevering van de 14 appartementen staat gepland in het 3e kwartaal van 2021, in ieder geval na de bouwvakantie van 26 juli t/m vrijdag 20 augustus. De laatste informatie over de oplevering vind je op de pagina Planning op deze website.

Bekijk de planning

Verhuiskaarten regelen?

De toekomstige bewoners staan vast te popelen om familie en vrienden een verhuiskaart te sturen. Op de verhuisdatum moeten ze nog even wachten, maar de adressen zijn inmiddels wel al bekendgemaakt! Het appartementencomplex staat straks aan de Industriestraat en krijgt postcode 1723 LE mee. De kopers hebben hun exacte adres al van hun kopersbegeleider ontvangen.

Een vraag? We staan je graag te woord
Ook in De Nieuwe Veiling wonen? Bekijk het aanbod in voorbereiding