Voorbereidingen fase 7 van start

18 april '19

De voorbereidingen van de appartementen in fase 7 is gestart. Het elegante gebouw wordt gerealiseerd aan de Juliana van Stolbergstraat/Eerste Industriestraat in Noord-Scharwoude in een sfeervolle en dorpse omgeving. Alle appartementen beschikken over een balkon op het zuiden met uitzicht over het water. Zie jij jezelf hier al wonen?

Favoriet jouw woningtype

Er zijn zowel 2- als 3-kamerappartementen in fase 7 van De Nieuwe Veiling. De 14 appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen en hebben allemaal een eigen aparte berging. Wil jij straks meer informatie ontvangen over de appartementen? Favoriet dan jou type op de woningenpagina door op het hartje van het type te klikken en het woningtype wordt automatisch toegevoegd aan je Mijn Eigen Huis account. Je ontvangt dan de informatie over de nieuwe ontwikkelingen als eerste.

Naar de woningen

Mijn Eigen Huis

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan. In je Mijn Eigen Huis account vind je overzichtelijk de informatie van jouw favoriete woningtype(n). Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de impressies, plattegronden en prijzen online staan. Daarnaast zie je straks in je account alle verkoopdocumentatie staan, zodra de verkoop start en kan je uiteindelijk je voorkeuren doorgeven. Kortom, zorg dat je niks mist!

Mijn Eigen Huis
Nu al vragen? Neem contact met ons op
Hoe ziet het aanbod er uit? Naar de woningen