Exterieur impressie appartementen De Nieuwe Veiling

Beelden De Nieuwe Veiling fase 7 gereed

28 juni '19

Fase 7 van De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude begint nu echt vorm te krijgen. De exterieur impressie van het kleinschalige appartementencomplex is nu gereed; zo komt het gebouw er straks uit te zien. Daarnaast kan je nu met de woonconfigurator door het plan en de woningen heen vliegen. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Vlieg door De Nieuwe Veiling heen

De woonconfigurator van De Nieuwe Veiling staat nu online. Met deze configurator kan je het plan in 3D bekijken en door het plan vliegen. Bekijk de verschillende woningen van binnen en buiten. Wil je weten hoelang je straks op je balkon kan genieten van de zomerzon? Let dan eens op de zonnestudie rechts onderin.

Tip: Bekijk de configurator in een van de volgende browsers voor het beste resultaat: Chrome, Firefox of Safari.

3D woonconfigurator
image alt

Wonen met uitzicht over het water

In een appartement in De Nieuwe Veiling fase 7 kijk je uit over het water. Met een balkon op het zuiden geniet je daarnaast ook nog volop van de zon. Bekijk alle beelden op de woningenpagina. Heb je jouw droomwoning gezien? Ga dan naar dat woningtype en laat je NAW gegevens achter. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en wie weet woon jij straks in een van deze nieuwbouwwoningen in Noord-Scharwoude.

Woningenpagina

Mijn Eigen Huis account

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin staan jouw favoriete woningen opgeslagen, zie je straks alle verkoopdocumenten staan en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Meer weten over het Mijn Eigen Huis? Klik op onderstaande button.

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis