Inschrijven voor een woning, hoe werkt dat?

Heb jij interesse in een woning in fase 5 van De Nieuwe Veiling? De inschrijfprocedure verloopt online en inschrijven kan tot en met woensdag 7 juni 17.00 uur. 

Heb jij al eens aangegeven dat je interesse hebt in een woning in fase 5? Dan heb je een mail ontvangen met een persoonlijke inschrijflink. Hiermee kan je, na een postcodecheck, online je woningvoorkeuren doorgeven.

Persoonlijke inschrijflink

Niets ontvangen? Schrijf je in!

Heb je niets ontvangen maar wil je je wel inschrijven voor een woning in fase 5? Ga dan naar de verkooppagina en vraag de persoonlijke inschrijflink aan. Na het invullen van persoonlijke gegevens, ontvang je binnen één uur 2 mailberichten; een bevestiging van aanmelding en een e-mail met een link naar een persoonlijk inschrijfformulier. 


Wel ingeschreven en toch niets ontvangen?

30 mei '17

Het kan natuurlijk voorkomen dat je alle stappen hebt doorlopen maar toch geen mail binnen krijgt. Neem dan even contact met ons op via 088-7122904. We helpen je graag verder.

Let op! de mails worden verstuurd vanuit BPD. Heb je geen mail ontvangen? Check dan of de mail in je spambox terecht is gekomen.