Woningen fase 8 nu in verkoop

22 juni '21

In De Nieuwe Veiling is de verkoop gestart van 34 nieuwbouwwoningen in fase 8 in Noord-Scharwoude! Heb jij interesse in een woning? Dan kun je nú je voorkeur(en) doorgeven via Mijn Eigen Huis. Lees snel verder.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door en voeg het toe aan je winkelwagentje. Vul je gegevens aan voor een juiste inschrijving. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan.

Woningaanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot dinsdag 29 juni 2021 tot 17.00 uur. Tot die tijd kan je je voorkeuren doorgeven, wijzigen of verwijderen. Het maakt niet uit of je in het eerste uur of het laatste uur je voorkeuren doorgeeft. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis

Voormalig Veilingterrein bloeit op

Op de locatie van het voormalige Veilingterrein, waar vroeger het gebouw 'De Drie Bogen' stond, ontstaat nu een mooie wijk met in deze fase 34 rijwoningen die qua architectuur aansluiten bij de omgeving én de historische plek.

Heb je interesse in een van de woningen? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare woningen en de benodigde verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Naar de woningen
Vragen? Bel, chat of mail ons
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt