Verkoop De Nieuwe Veiling fase 7 is gestart!

10 oktober '19

Woon jij straks in De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude? Schrijf je dan nu in! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren.

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan en geef dan je woningvoorkeuren door. De inschrijving sluit op donderdag 17 oktober 2019 om 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er geloot op eerste voorkeur bij de notaris.

Account aanmaken

Inloopuur voor belangstellenden

Toch liever een papieren versie van de folder? Geen probleem. Op maandag 14 oktober is er een inloopuur tussen 18.00 en 19.30 uur. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is dit niet bij de makelaar, maar bij De Burg aan de Dorpsstraat 572 in Noord-Scharwoude. Het betreft een vrijblijvende inloop. Daarnaast is er gelegenheid om je vragen te stellen aan het verkoopteam.