Update De Nieuwe Veiling fase 7

19 februari '21

Twee maanden na de start van de verkoop zijn al bijna alle woningen verkocht. Er zijn al 18 kopers blij gemaakt met de aankoop van hun nieuwbouwwoning in De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. In dit bericht lees je een update van deze fase en lees je of je nog een kans maakt op een woning als je op de reservelijst staat.

95% verkocht

Op het moment van publiceren van dit artikel is al 95% van de woningen verkocht en staat de laatste woning onder optie. Zodra er een optant afziet van de woning, wordt de eerst volgende reservekandidaat benaderd aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Dit kan ook gebeuren wanneer een koper de financiering van zijn of haar niet rond krijgt. Vandaar dat de woningen vaak nog een tijdje op de website staan, totdat alles definitief is verkocht. 

Hieronder zie je de actuele status van de woningen. Is er in de tussentijd een woning vrij gekomen en zijn er geen kandidaten meer? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Binnenkort nieuwe fase

Ondertussen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe fase in De Nieuwe Veiling. Dit betreft 38 rijwoningen die qua architectuur en woningtypes vergelijkbaar zijn met de huidige fase. Deze woningen komen op de locatie van het voormalige gebouw De Drie Bogen. Wil je op de hoogte gebracht worden, zodra er meer informatie is over deze nieuwe fase? Laat dan je mail onderaan dit nieuwsartikel achter en abonneer je daarmee op de algemene nieuwsbrief.

Fase 7 in 3D bekijken? Naar de woonconfigurator
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen