De uitslag is bekend

2 juli '21

De reguliere inschrijving voor de woningen van fase 8 in De Nieuwe Veiling is gesloten. Er zijn meer inschrijvingen binnen gekomen dan dat er woningen zijn. Daarom is de loting verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een woning toegewezen hebben gekregen (heb je geen mail ontvangen? Check je Spambox). Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Ongeacht je keuze is een optie vrijblijvend en kosteloos. Aan jou de keuze!

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina Woningen. 

Financiering van jouw woning

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat je goed weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Laat je daarom informeren door een financieel adviseur, zodra je een optie hebt. Wil je nu alvast weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Bekijk dan de 'wat kan ik lenen?'-tool die in samenwerking met de Rabobank is opgesteld. Zo bereken je eenvoudig je maximale hypotheek.

Wat kan ik lenen?

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een woning onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Klik op het winkelwagentje bij het bouwnummer, vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Zijn er woningen vrij? Bekijk de beschikbaarheid