Oeps! Foutje

17 juni '21

Afgelopen tijd heeft er een verkeerd beeld bij de woningtypes Palmkool en Kardoen gestaan. Dankzij enkele oplettende belangstellenden zijn we hier achter gekomen. Onze excuses voor het ongemak. In dit bericht zie je de juiste afbeeldingen per woningtype.

Bouwnummers waren juist

Afgelopen week werden de bouwnummer gepubliceerd met hun kenmerken, plattegronden en gevelaanzichten. Op het beeld was te zien dat de bouwnummers een andere gevel hadden dan dat in eerste instantie bij het woningtype werd getoond. De gegevens van de bouwnummers waren juist. De hoofdafbeeldingen van de woningtypes waren daarmee onjuist en zijn inmiddels aangepast.

image alt

Type Kardoen

Woningtype Kardoen is het rijtje woningen met 10 tussen- en hoekwoningen, waarvan er 6 in verkoop gaan op 22 juni 2021. Dit type kenmerkt zich door de wisselende bruine en genuanceerd rode bakstenen in het gevelwerk. De rij is herkenbaar aan zijn 2 hoekwoningen die een opgetrokken gevel hebben en daarbij extra ruimte hebben op de bovenverdieping. 

In de vorige fase had dit type een andere gevel met een licht gele baksteen, maar verder dezelfde plattegrond.

image alt

Type Palmkool

Het type Palmkool bestaat uit 9 tussen- en hoekwoningen met aardse kleuren als oker en bruin. Dit type was er ook in fase 7, maar in tegenstelling tot de vorige fase zijn er nu de 3 bogen, die refereren naar het vroegere veilinggebouw De Drie Bogen.

Naar de woningen

Gevolgen voor jou

Het kan zijn dat je op basis van de hoofdafbeelding woningen hebt toegevoegd aan je wensenlijst. Controleer daarom of er op jouw wensenlijst ook daadwerkelijk jouw favoriete woningen staan. Een wensenlijst is nog geen inschrijving. Op 22 juni 10.00 uur start de inschrijving en vanaf dat moment kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een woning.

Verkoopdocumenten

Vanaf 22 juni zijn alle verkoopdocumenten op de website in te zien en te downloaden. De verkoopdocumenten dienen als  contractstuk bij het ondertekenen van de contracten. Voor de definitieve gevelaanzichten, technische uitwerking en verkoopplattegronden verwijzen wij dan ook naar de contractstukken. De impressies op de website dienen ter inspiratie.

Benieuwd naar de verkooprocedure? Naar woning kopen
Alles weten over deze fase? Bekijk de woningen