Verkoop appartementen start op 10 oktober

23 september '19

Goed nieuws: we gaan starten met de verkoop van De Nieuwe Veiling fase 7 appartementen. Het gaat om 14 woningen in zowel een 2-kamer als 3-kamer variant. Vanaf 10 oktober kun je je inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur!

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 10 oktober opent de online inschrijving van de appartementen in De Nieuwe Veiling. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). Inschrijven kan tot 17 oktober 2019, 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
14 oktober 2019

Inloopuurtje bij makelaar

Liever even persoonlijk je vragen stellen aan het verkoopteam en de flyer afhalen? Loop op dan maandag 14 oktober tussen 18.00 en 19.30 uur binnen bij Bakker Schoon Makelaardij aan de Dorpsstraat 573 in Noord-Scharwoude.

Woningaanbod De Nieuwe Veiling

Aan de zuidkant van het plan komt een kleinschalig appartementencomplex met 14 nieuwbouwappartementen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 61 tot 114 m2. Met uitzicht op het water en een balkon op het zuiden geniet je hier van het goede leven. De appartementen zijn allemaal gasloos, wat het project een duurzaam karakter geeft. 

Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Nieuwe Veiling
De Nieuwe Veiling: 14 appartementen Kies jouw favoriete woning