Eerste prijsindicaties woningen fase 7

23 november '20

De indicatieve prijzen per woningtype zijn bekend. Wat betaal je straks voor de Kadewoningen met uitzicht over het water? En wat kosten de nieuwe typen Kardoen en Palmkool ongeveer? In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Prijzen in De Nieuwe Veiling

De indicatieve prijzen per woningtype in De Nieuwe Veiling fase 7 zijn bekend. We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf of circa prijzen. De indicatieve prijzen per woningtype kun je vinden bij het woningaanbod. Zo kun je direct zien of de woning bij jou past. Ondertussen werken we verder aan de uitwerking van de prijzen per bouwnummer. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dat met je. Belangstellenden ontvangen hier binnenkort automatisch bericht over. Heb jij je nog niet geregistreerd als belangstellende? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Meer over de woningen

Wat kan ik lenen?

Nu je de indicatieve prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af welke woningen binnen jouw budget vallen. Het is dan handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen. 

Wat kan ik lenen?

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de woningen in De Nieuwe Veiling fase 7? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw persoonlijke gegevens, de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Hoe werkt het eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod