Nog dit jaar verhuizen? Pak deze unieke kans!

11 juni '20

Thuis werken, thuis leren… we brengen meer tijd dan ooit door in en om onze woning. Woon jij nog naar je zin, of ben je toe aan iets nieuws; ruimer, een (grotere) tuin, of een andere omgeving misschien? We hebben een unieke kans voor je in De Nieuwe Veiling: hier is een vrijstaande geschakelde woning beschikbaar. De woning is reeds in aanbouw. Ben jij de gelukkige die na de zomer al de sleutel krijgt van dit prachtige nieuwbouwhuis?

Binnen en buiten de ruimte

Aan de Oranjestraat 2 in Noord-Scharwoude zijn 2 vrijstaande geschakelde woningen in aanbouw. Daarvan is er 1 nog beschikbaar. Een riante woning met een woonoppervlakte van maar liefst 187 m2, 3 slaapkamers, een aangebouwde garage/berging die binnendoor te bereiken is én een heerlijke tuin van circa 11 meter diep en 12 meter breed. Nog niet genoeg kamers? Op de 2e verdieping kun je er makkelijk nog 1 of 2 extra creëren! De woning is te koop voor € 472.500 v.o.n. Het sanitair en tegelwerk is hierbij inbegrepen. Zoals we al zeiden: een unieke kans!

Nieuwbouw, maar (bijna) direct beschikbaar!

Geen onderhoudskosten de 1e jaren, energiezuiniger, voordeliger, duurzamer... Het zijn slechts een paar van de vele voordelen van nieuwbouw. Het nadeel kan zijn, dat je er lang op moet wachten. En dat is bij deze woning dus niet het geval! Droom je van een nieuwbouwhuis, maar wil je ook zo snel mogelijk verhuizen? We verachten deze vrijstaande woning in het 3e kwartaal te kunnen opleveren. Interesse? Neem direct contact op met Bakker Schoon Makelaardij, via telefoonnummer 0226 - 34 34 55. Er geldt 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Vragen? Neem contact op
Plattegrond van de woning bekijken? Lees meer over de woning