Nieuwe fase in aantocht in De Nieuwe Veiling

17 mei '21

Na een snelle verkoop van fase 7 zijn de voorbereidingen gestart van de volgende fase in De Nieuwe Veiling: fase 8. Deze fase bestaat uit 38 nieuwbouwwoningen in 6 verschillende typen. Meer informatie over de woningen, het aanmelden en de planning lees je in dit nieuwsbericht.

image alt

34 rijwoningen

In fase 8 komen in totaal 34 rijwoningen in diverse typen. De typen Kardoen, Palmkool en Selder ken je wellicht nog uit een van de voorgaande fasen. In deze fase zijn de gevels in een nieuw jasje gestoken, waardoor deze fase toch zijn eigen karakter krijgt. De 19 rij- en hoekwoningen van het type Selder hebben uitzicht over het water en genieten daar van de laatste zonnestralen, zoals te zien is op de afbeelding boven dit artikel. De 6 rij- en hoekwoningen van het type Palmkool en de 9 rij- en hoekwoningen type Kardoen liggen aan de andere kant en hebben allemaal een tuin op het westen. Op de afbeelding zie je de woningen type Palmkool. 

Wil je alle impressies zien en meer weten over de woningen in deze fase?

Bekijk de woningen

Op de hoogte blijven

Als je al de algemene nieuwsbrieven ontvangt, betekent het dat je de maandelijkse nieuwsupdate ontvangt en de algemene nieuwsbrieven van De Nieuwe Veiling. Wil je specifieke informatie ontvangen van De Nieuwe Veiling fase 8, zoals de plattegronden, prijzen en de start van de verkoop? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Zo abonneer je je voor de nieuwsbrief, specifiek over deze fase. Je ontvangt dan als eerste nieuwsupdates, zodra er meer informatie beschikbaar is.

Situatiekaart De Nieuwe Veiling

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Planning

De komende periode zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase. De voorlopige planning is dat de 34 woningen in juni/juli 2021 in verkoop gaan. Zodra er een definitieve verkoopdatum bekend is, ontvangen belangstellenden een bericht. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te kunnen komen voor een van de woningen.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over fase 8? Naar de woningen