Al 70% van de woningen verkocht

30 december '16

In fase 4 van De Nieuwe Veiling is inmiddels ruim 70% van de woningen verkocht. Naar verwachting kan er eind maart/begin april worden gestart met de bouw van deze huizen. Intussen zijn we in voorbereiding met fase 5!

Het gaat goed met de voortgang van De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. In de verschillende fasen van het nieuwbouwplan zijn inmiddels ruim 100 woningen verkocht! De 29 woningen uit fase 1 en 2 zijn reeds opgeleverd en de 3e fase, met 28 woningen, is nu in aanbouw. De verkoop van 32 woningen in fase 4 is begin september gestart. Inmiddels is hiervan dus ruim 70% verkocht. Zodra het terrein bouwrijp is, zal ook hier worden gestart met de bouw. 

Fase 5 in voorbereiding

Intussen zijn we alweer bezig met de voorbereiding voor een volgende fase van De Nieuwe Veiling. Fase 5 gaat naar verwachting dit voorjaar in verkoop. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de woningen en de datum van de start verkoop. Heb je je nog niet aangemeld als belangstellende? Schrijf je dan nu in, dan ontvang je van ons steeds het laatste nieuws in je mailbox.