Geniet van het uitzicht

14 oktober '19

In het kleinschalige appartementencomplex in fase 7 van De Nieuwe Veiling zijn twee bijzondere appartementen. Bouwnummers 13 en 14 beschikken namelijk beide over een exclusief dakterras. Geniet jij straks van een uitzicht over Noord-Scharwoude?

image alt

Exclusief dakterras

Na een dag strand in Bergen aan Zee parkeer je je auto op je eigen parkeerplaats langs het gebouw op een nazomeravond. Met de lift ga je naar je appartement op de 3e verdieping. Op het kookeiland schenk je een glas wijn in en via de openslaande deuren loop je zo je dakterras op. Wat een uitzicht! Je kijkt over Noord-Scharwoude heen terwijl je in je loungeset van de laatste zonnestralen geniet. Wil je deze woning in 3D bekijken? 

Naar de woonconfigurator

Inschrijving geopend tot 17 oktober

De online inschrijving voor de 14 appartementen in De Nieuwe Veiling sluit op donderdag 17 oktober 2019 om 17.00 uur. Tot die tijd kun je je voorkeuren doorgeven en wijzigen. Je ontvangt hier altijd een bevestiging van per e-mail. Daarnaast zie je je inschrijving terug in je Mijn Eigen Huis account. Meer weten over het Mijn Eigen Huis account en het inschrijven?

Lees verder