Eerste beelden De Nieuwe Veiling fase 7

15 mei '19

De voorbereidingen van de 14 appartementen in De Nieuwe Veiling fase 7 vordert gestaag. Zo zijn de interieur beelden gereed en volgen binnenkort nog meer beelden. Kijk je mee hoe wij de woning hebben aangekleed?

image alt

2- en 3-kamerappartementen

De 14 nieuwbouwappartementen in het gebouw bestaan uit 2- en 3-kamerappartementen. Het nieuwbouwcomplex bestaat uit 4 woonlagen en kijkt uit over het water. Alle woningen hebben een balkon op het zuiden, waardoor je hier optimaal geniet van de zon. In dit bericht zie je de interieur afbeeldingen van bouwnummer 5 op de begane grond en bouwnummer 14 op de 3e verdieping met uitzicht over de wijk. Naar welk appartement gaat jouw voorkeur? 

Meer over de woningen
image alt

Mijn Eigen Huis

Wil jij straks kans maken op een van de appartementen in De Nieuwe Veiling? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan. Hiermee ontvang jij de laatste informatie over de woningen, zie je jouw favoriete woningen overzichtelijk in één account en kan je straks je voorkeur(en) doorgeven als de online inschrijving is gestart. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan.

Mijn Eigen Huis
Wat is er allemaal in de buurt? Bekijk de voorzieningen
Meer weten over de woningen? Bekijk het aanbod