Definitieve prijzen appartementen

27 september '19

Heb jij interesse in een appartement in De Nieuwe Veiling? Dan kun je nu bekijken welke koopsom jouw favoriete woning heeft. De definitieve prijzen zijn bekend en staan nu online bij het woningaanbod. 

image alt

Vanaf-prijs per woningtype

Op donderdag 10 oktober 2019 start de online inschrijving van de 14 appartementen in fase 7 van De Nieuwe Veiling. De definitieve prijzen staan nu op de website op de pagina woningen. De 2-kamerappartementen zijn te koop vanaf €189.500 (v.o.n.) en de 3-kamerappartementen vanaf €267.500 (v.o.n.). Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van jouw voorkeur en ontvang automatisch bericht wanneer je je voorkeuren kunt doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een woning.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het woningaanbod

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Financiering
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Nog op zoek naar jouw droomhuis? Bekijk het aanbod en de prijzen