De Nieuwe Veiling fase 7 binnenkort in verkoop

10 december '20

Het is zover! De verkoop van de 19 woningen in De Nieuwe Veiling fase 7 in Noord-Scharwoude gaat beginnen. Op 17 december 2020 start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woning(en) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Je kunt jouw favoriete woningen gemakkelijk toevoegen aan je wensenlijst. Zo kan je straks snel je voorkeuren doorgeven in je account, zodra de verkoop is gestart. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
17 december 2020

Start verkoop woningen fase 7

Op donderdag 17 december 2020 start de verkoop van de woningen in fase 7. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Toewijzingsprocedure

Je weet nu dat je een Mijn Eigen Huis account nodig hebt om in aanmerking te komen voor een woning in De Nieuwe Veiling. Verder is het goed om te weten dat er per toekomstig huishouden maximaal één inschrijving mag worden gedaan en dat je straks maximaal 5 voorkeuren kan doorgeven. Als er meerdere kandidaten met een 1e voorkeur voor een bouwnummer zijn dan wordt er geloot bij de notaris. Meer weten over de verkoopprocedure?

Woning kopen

Prijzen per woning

Op de pagina woningen zie je al de locatie van de woningen in de situatiekaart, de kenmerken en de plattegronden. Per woningtype staan de indicatieve prijzen erbij. In de komende dagen zullen de definitieve prijzen per woning bekend zijn. Belangstellenden voor deze fase ontvangen hier automatisch bericht van. Heb jij je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief, specifiek voor deze fase? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete woning op de pagina woningen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden per e-mail.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod