De loting voor appartementen is verricht

21 oktober '19

De inschrijving voor de 14 appartementen in De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude is op 17 oktober gesloten. De loting is verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Hoe ziet het verdere proces er nu uit?

De toewijzing

Er zijn meer inschrijvingen binnen gekomen dan dat er appartementen zijn en daarom is er geloot bij de notaris. Op de pagina Woning kopen is nog eens in te zien hoe het inschrijf- en verkoopproces verloopt. Alle kandidaten zijn per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle gelukkigen die zijn ingeloot worden, kunnen hun optie bevestigen in hun Mijn Eigen Huis account.

Woning kopen

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Je dient je optie te bevestigen in je Mijn Eigen Huis account. Hier kun je aangeven of je direct het online koopproces wilt starten of dat je liever op gesprek wilt bij de makelaar voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Het appartementen is dan een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris.

Inschrijving gemist

Heb je de inschrijving gemist of wil je alsnog in aanmerking komen voor een van de woningen? Neem dan contact met ons op en laat je op de reservelijst plaatsen. Kandidaten die zich hebben ingeschreven in de reguliere inschrijving komen als eerst aan bod. Maar wie weet kom jij nog in aanmerking!

Hoe werkt online kopen? Lees het nieuwsbericht
Alsnog op de reservelijst? Neem contact op