Woningen fase 7 in 3D

22 december '20

De woonconfigurator van De Nieuwe Veiling is nu geüpdatet met de 19 eengezinswoningen in fase 7. Je kunt nu het hele plan, maar ook elke woning individueel, in 3D bekijken. Hoe ziet jouw favoriete woning er van binnen én buiten uit? En hoe ziet de uitbouw er uit bij elke individuele woning? Je bekijkt het nu in de woonconfigurator.

3D configurator fase 7: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van fase 7 is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kan je om het plan of een individuele woning heen draaien. Zo kan je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl. Daarnaast kan je de woningen "afpellen" en in de woning kijken door de verdiepingslagen aan of uit te zetten.

Bekijk de configurator

Je kunt op jouw voorkeuren filteren in het venster aan de zijkant als je op 'woningen' klikt. Als je vervolgens in de configurator een woning aanklikt, dan licht deze op en kan je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je uitbouwopties kunt aanklikken. Je kunt de meerwerkopties bekijken en direct zien wat voor effect de keuze voor een uitbouw heeft op de ruimte van de woning. Je ziet ook direct wat de kosten zijn, wel zo handig.

4 januari 2021

Inschrijving tot 4 januari geopend

De online inschrijving voor de 19 woningen in De Nieuwe Veiling fase 7 is tot 4 januari 2021, 17.00 uur geopend. Tot die tijd kan jij je voorkeuren doorgeven, wijzigen en verwijderen.

image alt

Begin jij 2021 goed?

In de eerste week van januari sluit de inschrijving van de 19 woningen. Indien er meerdere kandidaten zijn voor een bouwnummer, wordt er geloot door de notaris. Misschien begin jij 2021 wel heel goed en wordt er een woning aan je toegewezen! In dat geval is het goed om te weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn. In 2021 zijn er een aantal veranderingen voor het aanvragen van een hypotheek. In een van de nieuwsberichten op deze website vertellen wij de belangrijkste veranderingen. Nieuwsgierig wat deze veranderingen voor jou betekenen?

Lees verder

Meerwerkopties

Heb jij nog ruimte in je budget om de woning volledig naar eigen wens aan te passen? Bekijk dan bij jouw favoriete bouwnummer de meerwerklijst. Ga naar de pagina woningen, klik jouw bouwnummer aan en scroll naar beneden naar het kopje downloads. In de meerwerklijst lees je alles over de te kiezen meerwerkopties. Daarin lees je meer informatie over het proces, alle opties en de prijzen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning? Lees het nieuwsbericht
Meer informatie over de woningen? Bekijk de woningen