Verkoopdatum fase 8 bekend!

16 juni '21

De 34 nieuwbouwwoningen van De Nieuwe Veiling fase 8 in Langedijk gaan in verkoop! De verkoopdatum is bekend. Bereid je voor op de verkoop en lees meer in dit nieuwsbericht.

22 juni 2021

Online inschrijfperiode

Op 22 juni 2021 om 10.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor de woningen in De Nieuwe Veiling fase 8 geopend. Via jouw Mijn Eigen Huis kan je dan je voorkeuren doorgeven.

image alt

Prijzen en plattegronden per woning online

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en heb je je oog laten vallen op deze rijwoningen in de gezellige nieuwe wijk De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude? Dan ben jij vast benieuwd of jouw droomwoning ook binnen je budget valt. De definitieve prijzen per woning staat nu op de pagina woningen. Daarnaast zie je nu de plattegronden om te kijken of de woning aan jouw wensen voldoet. Voeg jouw favoriete woning(en) alvast toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo kan je vanaf 22 juni gemakkelijk je voorkeuren doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account. 

De definitieve prijzen en plattegronden bekijken?

Naar de woningen

Inschrijfprocedure

Vanaf 22 juni 10.00 uur is de online inschrijving voor De Nieuwe Veiling fase 8 geopend. Je kan vanaf dat moment je voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een van de woningen. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Op dinsdag 29 juni sluit de inschrijving om 17.00 uur. Het maakt niet uit of je je aanmeldt in het eerste of het laatste uur van de inschrijfperiode. Na de inschrijving wordt er geloot door de notaris.

Let op! Per toekomstig huishouden mag er slechts één inschrijving worden gedaan.

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in De Nieuwe Veiling heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis