Bereikbaarheid De Nieuwe Veiling

Het nieuwbouwplan De Nieuwe Veiling ligt op het voormalige veilingterrein De Wuijver, in het Noordoostelijk deel van Noord-Scharwoude. De ligging van het gebied is prima. Op korte afstand van Alkmaar, heerlijk rustig aan de rand van de dorpskern en uitstekend bereikbaar.
De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de plek van de vroegere groenteveiling. Het gebied wordt ontsloten door de Oranjestraat, de Veilingweg, de Juliana van Stolbergstraat en de Oostelijke Randweg.

Zo op de provinciale weg

Via de Veilingweg, Juliana van Stolbergstraat en de Oostelijke Randweg ben je met de auto binnen een minuut bij de provinciale wegen N504 en N242 richting Alkmaar, Hoorn, Den Helder en de prachtige bossen, stranden en duinen van Schoorl en Bergen.

Trein en bus

Het dichtstbijzijnde treinstation vanaf De Nieuwe Veiling is station Heerhugowaard, op een kwartiertje fietsafstand. Vanaf hier zijn er treinverbindingen richting Den Helder, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Daarnaast is er een uitgebreid provinciaal busnetwerk. De bushalte ligt op loopafstand.

De ruimte in een landelijke omgeving Wonen in Langedijk
Ontdek wat De Nieuwe Veiling te bieden heeft Voorzieningen