De Nieuwe Veiling
Logo Logo

Heb jij een woning gekocht in fase 5 van De Nieuwe Veiling en ben je benieuwd wat je nieuwe adres wordt? Goed nieuws! Want de gemeente heeft het huisnummerbesluit vastgesteld.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in een huis in fase 5 van De Nieuwe Veiling? Wil je graag weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Zaterdag a.s. ben je van harte welkom bij de Rabobank aan de Voorburggracht.

Lees verder

De verkoop van 19 woningen in fase 5 is gestart! Hoe schrijf je je in voor een woning?

Lees verder

Het is zover, we gaan beginnen met de verkoop van De Nieuwe Veiling fase 5. Heb je interesse in een van de 19 woningen in deze fase van het nieuwbouwplan? Noteer dan dinsdag 30 mei in je agenda!

Lees verder

De woningen in fase 4 van De Nieuwe Veiling zijn in aanbouw! Donderdag 11 mei sloeg wethouder Beers van de gemeente Langedijk officieel de 1e paal. Een feestelijk moment!

Lees verder

Na de voorspoedige verkoop van De Nieuwe Veiling fase 4 zijn we momenteel in voorbereiding met de volgende fase. Zeer binnenkort gaan we in verkoop met 19 woningen in fase 5!

Lees verder

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de aanleg van de kade van de gracht gelegen voor de woningen van het type Selder.

Lees verder

70 % verkocht in fase 4!

Een paar maanden na de start verkoop van de woningen in fase 4 van De Nieuwe Veiling is ruim 70% hiervan verkocht.

Lees verder

Open Huis

We houden Open Huis! Dít is je kans om een kijkje te nemen in de nieuwe woningen van nieuwbouwplan De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. Hoe laat en waar...

Lees verder

Op 8 september jl. ging fase 4 van De Nieuwe Veiling in verkoop. Een flink aantal woningen zijn onder optie en deze mensen zijn momenteel in gesprek met de makelaar. Er zijn nog een aantal vrij. Nieuwsgierig? ....

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?